histrija_1

KARLOVAC – U pulskom hotelu Histria otvorena je 18. gospodarska izložba hrane, pića i ugostiteljske opreme. I ove godine na izložbi sudjeluju i gospodarstvenici iz Karlovačke županije.

Na zajedničkome izložbenom štandu Hrvatske gospodarske komore – županijske komore Karlovac izlaže ove godine deset izlagača: Žitoproizvod, Ilsad, Benefit promet, T7 – Vis – PJ Duga Resa, Kordun – Marketing, Obrt za dimljenje ribe Marko, Braniteljska zadruga Roj te obiteljska poljoprivredna gospodarstva Radočaj, Perija i Novković.

Na čelu delegacije karlovačkih gospodarstvenika u Puli je i njihov predsjednik Zlatko Kuzman, koji je kazao kako je predstavljanje proizvoda i usluga na Histria dobar uvod u predstojeću turističku sezonu.

Na sajmu u Puli ove godine se nakon nekoliko godina pauze predstavlja i dugoreška Pamučna industrija. Povratak tekstilne industrije posebno veseli, istaknuo je Kuzman.

Sajam Histria u Puli traje danas i sutra, a našim izlagačima želimo puno poslovnih uspjeha i da se iz Istre vrate s mnogo sklopljenih poslova.