KABA

Trend Radio s Vama i u sljedećem desetljeću!

ZAGREB, KARLOVAC – Vijeće za elektroničke medije dodijelilo je Trend Radiju koncesiju za obavljanje djelatnosti pružanja medijskih usluga televizije i radija za razdoblje od sljedećih 10 godina. Podsjetimo, frekvencije 106,9 i 102,1 MHz zauzete su već pune četiri godine, od 6. studenog 2006. godine. Nekada smo bili Radio 047, a danas se služimo imenom novog brenda Trend, i to otkada smo 10. veljače 2010. godine dobili novog vlasnika i upravu.

Trend Radio je mladi karlovački radio s emitiranjem na širem gradskom području, programski orijentiran slušateljskoj populaciji od 20 do 50 godina, koja sluša domaću i stranu urbanu pop glazbu i koja traži kvalitetu i sofisticiraniji ‘viši’ nivo, kako u glazbenim tako i u govornim sadržajima. Trend Radio ima lidersku poziciju na širem područja Grada Karlovca. Tu je poziciju izborio isključivo kvalitetnim glazbenim programom, aktualnim i zanimljivim sadržajima, objektivnim i pravovremenim informiranjem, sposobnim stručnim kadrovima koji se konstantno educiraju, te vlastitom kreativnom i originalnom proizvodnjom.

Putem dva odašiljača, Martinščak (106,9 MHz) i Lović (102,1 MHz) naši slušatelji nas mogu čuti u gradu Karlovcu, kao i na njegovom širem području, a putem našeg WEB streaminga i u svim ostalim djelovima Hrvatske i svijeta.