popis_2011

  • February 22, 2011
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – Popisini centar Karlovac poziva kandidate koji su se od 16. veljače do jučer prijavili za popisivače i kontrolore, a prijavila se ukupno 1.251 osoba, na ispunjavanje Upitnika za prijavu. Kandidati će obrazac Upitnika ispunjavati sutra, 23. veljače u Velikoj vijećnici Grada Karlovca u Banjavčićevoj  9. Ispunjavanje upitnika počinje u 9 ujutro, a odvijat će se prema rasporedu rednih brojeva pretprijava. Raspored možete pronaći na web stranici gradske uprave, www.karlovac.hr.

Kandidati trebaju sa sobom imati listić s rednim brojem pretprijave, osobnu iskaznicu i dokaze o ispunjavanju uvjeta, dakle svjedodžbu o završenoj srednjoj školi odnosno diplomu, nezaposleni moraju ponijeti evidencijski listić Zavoda za zapošljavanje, studenti indeks, umirovljenici zadnji odrezak od mirovine, te kemijsku olovku koja pise cmom ili tamnoplavam bojom.

Popisni centar Karlovac proslijedit će ispunjene obrasce Državnom zavodu za statistiku, koji će potom odabrati kandidate za obuku koja predstoji krajem ožujka.

Dok je u Karlovcu jučer bio posljednji, a u Dugoj Resi, Ogulinu, Ozlju i Slunju prvi dan prijava za sudjelovanje u predstojećem popisu stanovništva, u općinama Karlovačke županije prijave će se primati tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana, i to u općinskim zgradama. Iznimka su općine Draganić, Krnjak, Lasinja i Vojnić, čiji se stanovnici za poslove popisivača i kontrolora mogu prijaviti u srijedu i četvrtak, 23. i 24. veljače.