Igoru Pamiću suspenzija od 30 dana!

KARLOVAC – Trener prve momčadi nogometnog prvoligaša „Karlovca“ Igor Pamić odlukom disciplinske komisije Uprave kluba suspendiran je na 30 dana sa toga mjesta te mu je zabranjen pristup u klupske prostorije. To je najvažniji dio odluke koju je novinarima priopćio direktor kluba Zdravko Marčetić.

Igor Pamić očitovao se jučer pred Upravom Karlovca a danas prije podne donijeta je odluka o suspenziji. Zdravko Marčetić je na početku kazao da je prijavu protiv trenera podnio predsjednik kluba Stjepan Turković, a potom pobrojao glavne grijehove prvog trenera.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/suspenzija_1.mp3}

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/suspenzija_2.mp3}

Stjepan Turković je novinarima ponovio već rečene trenerove propuste. Ujedno zamjera Igoru Pamiću što se nije ogradio od niti jednog članka i napisa koji su objavljenji u medijima u zadnje vrijeme, a bili su usmjereni protiv njega kao predsjednika karlovačkog prvoligaša. Turković je dodao kako nitko, pa ni trener Pamić ne može biti iznad institucije koja se zove Nogometni klub Karlovac.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/suspenzija_3.mp3}

I dok je predsjednik kluba Stjepan Turković ispred klupskih prostorija dočekan zvižducima koje su uputili najvijači Gademzi, postavljao se transprarent sa porukom „Svi uz Igora“. Uz njega, na ono što misle najvijači kazuje i na ogradi stadiona postavljena poruka „ Igore, uz tebe smo“ ali i na asfaltu ispisana tekst „Turkoviću, kopaj grobove u Zelenilu, a ne u NK Karlovcu!“

Trener Igor Pamić reagirao je ispred klupskih prostorija gdje je odgovarao na novinarska pitanja. Razloge za suspenziju dobio je napismeno pa ih je komentirao. Zbog vožnje pod utjecajem alkohola želim odgovarati kao i svaki drugi građanin, poručio je, a na testiranje zbog eventualne droge sve vas pozivam, kazao je Pamić. Zanijekao je kako je sugerirao igračima da ne potpišu kartice za što ga tereti disciplinska komisija.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/suspenzija_4.mp3}

Današnji poslijepodnevni trening igrača vodit će Miroslav Kuljanac, a tko će voditi momčad na subotnjem ogledu protiv Varaždina koji se igra kraj Korane, za sada se ne zna.

Sve ovo pratili su, rekosmo i navijači Gademzi, koji su se nešto poslije 14 sati javili i oštrim priopćenjem. U njemu kažu:

„Nakon bezumne odluke o suspenziji trenera Igora Pamića, Klub navijača Gademz još jednom iskazuje maksimalnu podršku treneru “plavo-bijelih”, kao i igračima, pomoćnom treneru i svima ostalima, koji su najavili da će se usprotiviti ovoj nebuloznoj odluci Uprave. Tražimo hitne i bezuvjetne ostavke Stjepana Turkovića i Zdravka Marčetića, kojima je očito u cilju uništiti Nogometni klub Karlovac.
Stjepan Turković do danas je bio najpoznatiji karlovački grobar ali nećemo mu dozvoliti da ostane zapamćen i kao grobar karlovačkog nogometa!”
SAMO KARLOVAC!
PREDSJEDNIŠTVO KLUBA NAVIJAČA GADEMZ KARLOVAC