hsls_tiskovna

KARLOVAC – O skorašnjim izborima za gradske četvrti i mjesne odbore na karlovačkom području, novinarima su svoja stajališta izrekli predstavnici karlovačkog ogranka Hrvatske socijalnoliberalne stranke. Uz to, iznijeli su i svoje primjedbe na Izmjene i dopune Generalnog urbanističkog plana Grada.

HSLS-ovci grada pripravni su za izbore za Vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora, zasad imaju ukupno 13 samostalnih lista, a nadaju se da će svojim angažmanom, osobito na Rakovcu, Baniji, Ilovcu i drugim dijelovima grada, pridonijeti kvaliteti življenja. To je rekao Dragutin Belavić, vršitelj dužnosti predsjednika HSLS-a za karlovački ogranak. Najavio je i samostalni izlazak na izbore za gradske četvrti i mjesne odbore.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/hsls_1.mp3}

Najvažnije aktivnosti glede promjena kod Generalnog urbanističkog plana Karlovca bit će vezane uz nastavak sanacije deponije otpada na Ilovcu, uređenje ulica na Baniji, prilaza Selcu i drugim prigradskim naseljima. Predstavili su i svoju viziju karlovačkog GUP-a.

Ne žele da se na Ilovac dovozi otpad iz drugih gradova i ne slažu se sa već postojećim objektima – naplatnim kućicicama na izlazu sa auto-ceste jer je preblizu grad, grobljem Jamadol do kojega ne vide novi prilaz, Drežnik bez toplane i tome slično.