KABA

“A sada – okret svih ka prvenstvu“

KARLOVAC – Nesporazumi u nogometnom klubu „Karlovac” između uprave i trenera prve momčadi riješeni su i sada se svi okrećemo nastavku prvenstva, posebice sutrašnjoj utakmici sa „Varaždinom”. To je poruka koju su danas jedinstveno javnosti uputili direktor kluba Zdravko Marčetić, trener Igor Pamić i igrač Josip Jerneić.

Zdravko Marčetić još je jednom podsjetio na tijek jučerašnjih pregovora uprave sa Igorom Pamićem. Ponovio je kako i osobno daje podršku treneru ali i igračima na lojalnosti.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/pac_1.mp3}

Direktor karlovačkog prvoligaša ne razmišlja danas o ostavci koju je prije nekoliko dana najavio iako to nije i posljednja riječ. Svjestan je kako je uprava kluba HDZ-ovska, iza kluba stoje Branko Vukelić, gradonačelnik Damir Jelić, župan Ivan Vučić i drugi i svi rade za dobrobit ovog sportskog kolektiva, rekao je Marčetić.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/pac_2.mp3}

Imedika

Kluba ne bi bilo i zbog nedostatka novca, nastavio je Marčetić i poručio kako se svi u Upravi na čelu s predsjednikom Stjepanom Turkovićem svojski trude pronaći novac za normalno funkcioniranje. Ohrabruje što nitko od dosadašnjih sponzora nije odustao.

A igrači su osim jučer, trenirali i danas. Iako trener Pamić ne može govoriti o formi igrača jer četiri dana nisu izlazili na treninge, a dosadašnja situacija mogla je samo utjecati na psihičku stabilnost igrača, smatra da upravo to može biti i dodatni motiv protiv „Varaždina”.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/varazdin_1.mp3}

Jedan od ponajboljih igrača Josip Jerneić ponovio je kako se svi igrači okreću samo nogometu. Poziva sve najvijače da sutra pomognu Karlovcu a oni će, kako je slikovito obećao „poginuti na terenu”.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/varazdin_2.mp3}

Još jednom podsjećamo da utakmica 21. kola Prve hrvatske lige između Karlovca i Varaždina počinje u 17 sati.

Ples