KABA

VW bube ponovo u Karlovcu

KARLOVAC – Oldtimer Buba klub Karlovac u svibnju će po deveti puta zaredom organizirati tradicionalni susret „Bube na četiri rijeke“. Očekuje se više od stotinu starih  „volkswagenovih“ vozila, najavio je novinarima tajnik u klubu Krešimir Peručić.

Deveti susret popularnih vozila bit će od 13. do 15. svibnja na prostoru karlovačkog Kinološkog kluba, kaže Perušić i dodaje kako je na posljednjih osam susreta sudjelovalo 466 vozila i više tisuća posjetitelja.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/buba_1.mp3}

Ove godine na susretru se očekuje više od stotinu vozla iz Slovenije, Švicarske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Austrije, Mađarske i Njemačke. Osim boravka na prostoru Kinološkog kluba gdje će u petak i subotu u večernjim satima biti i raznovrsnog glazbenog programa uz nastup riječke skupine „Let 3“, vlasnici će svoje metalne ljubimce pokazati i vožnjom kroz Karlovac i njegovo okolicom, najavio je Krešimir Perušić.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/buba_2.mp3}

Trodnevno druženje za koje organizator očekuje lijepo vrijeme, završava u nedjelju 15. svibnja kada će vlasnicima najatraktivnijih buba i klubovima biti podjeljena priznanja.