NK Karlovac sutra kod Hrvatskog dragovoljca

KARLOVAC – Pobjeda Karlovca protiv Varaždina prošle subote jedna je od važnijih u proljetnom dijelu prvenstva Prve Hrvatske nogometne lige. Odlučujući je bio inat igrača jer je to bio susret igran u posebnim uvjetima.

Tako je pobjedu Karlovca protiv Varaždina sa 1:0 ocijenio trener karlovačkog prvoligaša Igor Pamić pred sutrašnji, također važan susret u Zagrebu protiv Hrvatskog dragovoljca. Iako je ta momčad trenutačno posljednja na ljestvici, njezina snaga pokazana je kolo ranije kada je savladan također Varaždin, kaže Igor Pamić.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/dragovoljac_1.mp3}

Osvojiti protiv Hrvatskog dragovoljca tri boda bilo bi fantastično, ali bit ćemo zadovoljni i bodom, poručuje Pamić i upoznaje sa stanjem među igračima. Svi su spremni osim Husića koji zbog tri žuta kartona preskače sutrašnji susret 22. kola koji upravo otvaraju „crni” iz Sigeta protiv plavo-bijelih sa Korane. Na vratima će biti Lovrić, a kandidati za prvu postavu su Kovačević, Karabatić, Čejvanović, Budimir, Pilipović, Paracki, Batarelo, Špišić, Stambolija, Otochian, Primorac i Jerneić.

Redovitoj tjednoj iskovnoj konferenciji u klubu danas je nazočio i direktor Karlovca Zdravko Marčetić. On je dao ocjenu trenutačnog stanja u klubu nakon ostavke tajnika Dražena Mejašića. Najavio je za idući tjedan sjednicu Upravnog odbora kluba na kojoj će se razmatrati njegova ostavka. Marčetić vjeruje da će se Mejašić predomisliti i povući ostavku.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/dragovoljac_2.mp3}

Marčetić je još jednom podsjetio na posljednje sastanke u upravi kluba na kojima je zaključeno kako slični nesporazumi klubu u budućnosti ne trebaju. Vjeruje da je i predsjedniku kluba Stjepanu Turkoviću dosta svega. On se izuzetno trudi u ovoj teškoj novčanoj situaciji u kojoj nije jednostavno namaknuti sredstva za normalan rad kluba, zaključio je Marčetić.

zdravko_1