KABA

Anita

Anita Mirković je rođena u Zagrebu, ubrzo se seli u Karlovac s roditeljima i od tada je naša sugrađanka. Bila je vrlo živahno, radoznalo i veselo dijete, koje je išlo u Osnovnu školu Dragojla Jarnević, a srednjoškolsko doba provela je u Gimnaziji Karlovac. Studirala je u Rijeci na Ekonomskom fakultetu. Diplomirala je iz predmeta Međunarodna ekonomija, koju je uspješno obranila kod tadašnjeg dekana fakulteta. A otuda valjda i ljubav prema internacionalnom! Vidjela je ženska svijeta – bila je u Švedskoj, Grčkoj, u Rimu, u Beču, a posjetila je i dosta gradova i pokoji otok Lijepe naše.

I evo je sada u MV Trendu i na našem radiju i portalu, kao voditeljica marketinga. Sve ona pokriva – od displeja, Trend Radija, TREND [portala], do poslovnih prostora u zgradi MV Trend Centra. A da ne izostavimo i snimanje vatrogasaca koje je bilo jako zanimljivo, poučno i zabavno iskustvo, gdje se mrvicu iskušala i u novinarskim i voditeljskim vodama. Za snimanje jinglova i reklama na Radiju ne preporuča se nikako – rekao Buba da ima savršen glas, ali joj je glavni urednik popljuvao dikciju skroz! 🙂 Ali ako Vam treba dobra i pristupačna reklama, tu je. Njen veliki hobi i zanimacija je ples otkad zna za sebe. A saznala je za sebe kad je imala oko sedam godina i zaplesala balet u Zorin domu; nakon toga iskušala je svoj talent u folkloru godinu i pol, pa nešto i u hip hopu i društvenim plesovima, a dvije godine išla je i na sexy na S-faktor u Rijeci, a danas se aktivno rekreira latino fitnessom. Otuda taj graciozni hod dok vrluda po zgradi Trend Centra! Od glazbe najviše voli slušati R’n’B, hip hop, dance hitove i nema ograničenja kada je glazba u pitanju (tako to obično kažu oni kaj vole narodnjake! op.a.). Kada ne radi, druži se s prijateljima i to joj je najbolji način opuštanja i zabave. Voli se smijati i nastoji uvijek biti pozitivna.

E da, da ne zaboravimo – jako voli čokoladu, jagode i sladoled, mljac! I dobro ju je voditi na gablec, jer ova naša supervitka šefica marketinga jede ko vrapčić – pa joj onda muški kolege pojedu ostatke s tanjura!

To je naša Žmiga!