KABA

VIDEO: Otvorena sezona motocross-a utrkom u Logorištu!

U nedjelju se na stazi u Logorištu održala Međunarodna motocross utrka. I naš fotoreporter je bio ondje. U galeriji ispod možete pogledati kako je to izgledalo na licu mjesta.

Mi ćemo samo kratko rezimirati ovo događanje…

Staza je u odličnom stanju i sve je oduševila. Pred oko 1500 gledatelja, nastupio je 71 vozač iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Vozilo se u sedam klasa, dva puta po četiri utrke. Vozili su i oni najmanji; izdvojit ćemo najmanju – petogodišnjakinju Miu Ribić iz BiH, pobjednicu u MX 50 klasi.

U klasi Kup 250 ukupni pobjednik je Ivan Vrbančić iz kluba koji je i organizirao utrku, Automoto kluba 4 rijeke. U klasi B 250 prvi je bio Paolo Bezuh iz Petrinje. Najatraktivnije su ponovo bile utrke Open klase koje je predvodio aktualni državni prvak i najbolji domaći vozač Nenad Šipek koji je pobijedio u obje utrke, a pokazao je i nekoliko izvanrednih skokova.

 

{denvideo http://www.youtube.com/watch?v=lY7rQ3SMb2U}

 

U klasi MX 2 pobjedu u obje vožnje odnio je slovenac Dejan Zver. Istrijan Alen Mikulić pobijedio je u klasi B-open, u klasi MX 85 najbrži je bio Luka Križnik, Maks Herendić u MX 65.

Imedika

Gabor Sagmajster iz Srbije proglašen je najboljim veteranom, a Igor Dresar iz Jastrebarskog osvojio je priznanje za najatraktivniji pad.

Sav prihod od ulaznica namijenjen je liječenju petogodišnjeg Dugorešanina Ivana Galovića, oboljelog od leukemije.

U nastavku – fotogalerija u kojoj vam predstavljamo kako to izgleda kad se nakon 20 godina motocross vrati u Karlovac.


{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/motocross/*{/rokbox}
FOTO: Mario Marić
Ples