KABA

Od danas – TREND [portal] !

Portal na kojem se upravo nalazite je novi neovisan urbani news&style portal putem kojeg nadopunjujemo našu Trend medijsku priču. Od danas, 21. ožujka na raspolaganju smo vam i sigurni smo da ćemo vrlo brzo biti homepage mnogih naših čitatelja.

TREND [portal] će se baviti životnim temama zanimljivim mladim, uspješnim, obrazovanim, zahtjevnim čitateljima koji u svemu, pa tako i u odabiru elektroničkog tiska – traže klasu, stil i sofisticiranije, kvalitetnije internetske sadržaje. Moderan je to i zabavan karlovački portal koji prati sve relevantne vijesti iz svakodnevnog javnog života Karlovačke županije.

Kroz formulu informativnog programa od povjerenja, koji se temelji na kratkim korisnim servisnim informacijama i najsvježijim gradskim vijestima bez senzacionalizma i žutila – provjerenim i istinitim, s naglaskom na sportske i kulturne sadržaje i njihovu promociju, i mozaičkog programa koji će vam nuditi lifestyle zabavne i zabavljajuće, edukacijske trend teme, mi vam:

Imedika

– nudimo informaciju koja je NOVA, VAŽNA i ZANIMLJIVA!

– Tražimo i promičemo POZITIVNO i OPTIMISTIČNO! Nas zanimaju samo lijepe vijesti!

– A kroz sadržaje koje na svojoj stranici nudimo, mi i dalje ne pratimo trendove – već ih STVARAMO.

Osim portala na ovoj internetskoj adresi možete pronaći i web stranice ostalih medjskih jedinica Trend produkcije: Trend Radija i Televizije Trend, kao i novog karlovačkog ugostiteljsko-trgovačkog MV Trend Centra čije se otvorenje očekuje uskoro!

A sad idite gore na stranici u Alati, pa u Opcije, u Osnovno i postavite za homepage TREND [portal] !

Ples