policija_karlovacka

Kaznena djela

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela.

Teške krađe

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava predstavnika poduzeća iz Karlovca da je u razdoblju od 19. do 21. ožujka, nepoznati počinitelj provalio u ograđeni prostor poduzeća u Karlovcu u Vrazovoj ulici, te otuđio više ploča od mesinga i crnog čelika, metalne dijelove uređaja za otpadne vode i grijača za morske vode, ukupne težine oko 160 kilograma. Materijalna šteta je oko 15 tisuća kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava Dugorešanina starog 65 godina, da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 18. do 22. ožujka u mjestu Vinski Vrh, općina Netretić provalio u obiteljsku kuću, te otuđio trimer marke Stihl i dijelove kotla za rakiju. Materijalna šteta je oko devet tisuća kuna.

Ostali događaji

Od jučer do danas, u razdoblju od 6 do 6 sati, na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac, Slunj), dok prekršaji nasilničkog ponašanja u obitelji nisu evidentirani.

U istom razdoblju evidentirane su četiri prometne nesreće od kojih je jedna s lakše ozlijeđenom osobom i tri s materijalnom štetom.

IZVOR: http://www.karlovacka.policija.hr