pamic-odlazak

  • March 24, 2011
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – Odlazim iz Karlovca i moj posao je ovdje završio – potvrdio je danas Igor Pamić, kazavši kako je sporazumno raskinuo ugovor s Nogometnim klubom Karlovac.

Pamić je kazao da ne odlazi radi drugog povoljnijeg angažmana i da će sada neko vrijeme provesti odmarajući, no i da je spreman sutra se vratiti ako iz kluba ode predsjednik Stjepan Turković.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/paminjo_1.mp3}

Pamić je zahvalio svima na podršci, posebno navijačima i ljubiteljima nogometa, dajući do znanja kako su se nogometom počeli baviti ljudi koji nikada nisu bili na stadionu.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/paminjo_2.mp3}

pamic-odlazak_1

Sada već bivši trener Pamić komentirao je i novoga trenera, Srećka Lušića. Lušića je Uprava kluba za trenera postavila odmah nakon raskida ugovora s Pamićem.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/paminjo_3.mp3}

Pamić smatra da je Branko Vukelić, koji stoji iz cijelog projekta karlovačkog kluba, trebao iza kluba stati i sada kada nije u klubu bilo sve u redu.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/paminjo_4.mp3}

Igor Pamić je na kraju svog posljednjeg obraćanja javnosti zahvalio i novinarima, koji su korektno pratili njegov rad i igrače karlovačkog prvoligaša, koji nakon njegova odlaska ostaje na šestom mjestu prvoligaške ljestvice.