policija_karlovacka

Kaznena djela

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela.

Teška krađa

Tijekom noći s 23. na 24. ožujka nepoznati počinitelj je u Karlovcu u Ulici Bartola Kašića provalio u trgovinu, te je otuđio suhomesnate proizvode, cigarete i novac. Materijalna šteta je oko sedam tisuća kuna.

Krađa

Tijekom noći s 22. na 23. ožujka nepoznati počinitelj je u mjestu Cvitović, grad Slunj, provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 61-godišnjaka iz Slunja, te je otuđio dvije motorne pile i električnu brusilicu. Materijalna šteta je oko osam tisuća kuna.

Razriješeno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Dugorešanka stara 21 godinu, 6. ožujka u vremenu od 3 do 4 sata na parkiralištu ugostiteljskog objekta na Petrakovom Brdu, grad Duga Resa, nakon verbalnog i fizičkog sukoba s 19-godišnjakom iz Barilovića oštetila osobni automobil marke Audi kojeg je mladić koristio. Materijalna šteta je oko pet tisuća kuna, a protiv počiniteljice je proslijeđena kaznena prijava.

Ostali događaji

Od jučer do danas, u razdoblju od 6 do 6 sati, na području Policijske uprave karlovačke nisu evidentirani prekršaji narušavanja javnog reda i mira, niti prekršaji nasilničkog ponašanja u obitelji.

U istom razdoblju evidentirane su tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

IZVOR: http://www.karlovacka.policija.hr