KABA

Turistički agenti iz cijelog svijeta posjetili Karlovac i Karlovačku županiju

KARLOVAC – Čak 73 inozemna turistička agenta iz 16 zemalja boravi od srijede u Karlovačkoj županiji u skopu inspekcijskog putovanja kontinentalnom Hrvatskom, koje je organizirano za vrijeme turističkog sajma CROTOUR na Zagrebačkom velesajmu. Riječ je o turističkim agentima iz Belgije, Češke, Danske, Velike Britanije, Italije, Finske, Francuske, Njemačke, Švicarske, Nizozemske, Švedske, Slovenije, Španjolske, Portugala, SAD-a, pa čak i dalekog Japana, koji u Hrvatskoj borave na poslovnoj radionici „BUY CROATIA”, u organizaciji Hrvatske turističke zajednice.

Četverodnevni program inspekcijskog putovanja započeo je u Zagrebu, a nastavljen je u Karlovačkoj županiji na seoskom imanju Gorice i obilaskom Ogulina. Četvrtak su turistički agenti proveli u Lici i u obilasku Plitvičkih jezera i Rastoka.U svim gradovima i mjestima obilaska organiziran je zanimljiv program koji uključuje razgledavanje važnih turističkih mjesta i specifičnosti određenih odredišta.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/turisticki_animatori/*{/rokbox}

Tako su danas turistički agenti posjetili Stari grada Dubovac, gdje su mogli vidjeti turističku ponudu, kao što su sokolarenje, streličarski tabor, kostimirane povijesne likove i tradicijski stol. O svojim dojmovima iz Karlovca i okolice ispričali su nam turistički agenti iz Njemačke i Nizozemske, koji su oduševljeni svime što su vidjeli, te će, kako su kazali, turističke aranžmane prilagoditi onome što su posljednjih dana mogli vidjeti u našim krajevima.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/turisti.mp3}

Nakon obilaska Karlovca turistički agenti su otišli u Zagreb, gdje će u subotu boraviti na poslovnoj radionici „BUY CROATIA” na Zagrebačkom velesajmu.