e-rhythm_unit2

-•●┼► BODY GROOVIN :: JACK THE HOUSE ◄┼●•-

★★★★★ www.facebook.com/body.groovin ★★★★★
★★★★★ www.facebook.com/oriGIGIpromocija ★★★★★
★★★★★ www.aquarius.hr ★★★★★

►► PETAK ► 01/04/2011
►► AQUARIUS A1 :: Matije Ljubeka b.b. :: Jarun :: ZAGREB
►► Start: 22 h – End: 05 h
►► UPAD: 20 kn s flyerom do ponoći / 30 kn cijelu noć
►► Flyere možete pokupiti u Internet Caffe-u u Skalinskoj 3 (kod Tkalčićeve)
►► AKCIJA: BECK’S ► 2 za 1 do ponoći !!

OriGIGIpromotion tim sa zadovoljstvom predstavlja novi klupski program pod nazivom Body Groovin! Medijski pokrovitelj ovog programa je i Trend Radio.
Ovaj naš Music Info posvetio sam upravo ovom događaju, kao i njegovim akterima – i siguran sam da će vam se ovo činiti odličnim prijedlogom izlaska za sljedeći petak, ukoliko volite ovakvu vrst glazbe i zabave. Recimo na početku – što je to Body Groovin.
Body Groovin je klupski program kojemu je cilj promoviranje plesne elektronske glazbe te DJ-a i ostalih artista koji istu prezentiraju, te gostima pružiti zanimljivu i kvalitetnu zabavu! Na ovom – prvom eventu predstavt će se jackin house zvuk koji će predstaviti dvojac Groove Bugs, te Hagee i Senno koji su ujedno i gosti prvog Body Groovina!
Ulaz na party biti će simboličnih 30kn cijelu noć uz posebnu akciju: ULAZ SA FLYEROM DO PONOĆI JE 20 KN !! Flyere ćete moći pronaći u poslovnici Internet Caffea – Skalinska 3, Zagreb. Isto tako bit će aktualna Beck’s akcija 2 za 1, koja vrijedi do ponoć! Bottom line – jeftina, a kvalitetna zabava!
Mixeve DJ-eva koji će nastupati ( Hagee & Senno ) moći ćete čuti na Trend Radiju u electro-programu NEMA SPAVANJA by UMINAL, dvosatnoj emisiji koju vam pripremam za subotu 26.03.2011. od 23:00h.
A evo sad i nešto više o izvođačima:

GROOVE BUGS
[Martyn Dox & Freaki]
(Headmovin, Pin Up Rec. | Metković/Zagreb, HR)
www.myspace.com/groovebugs
www.soundcloud.com/groove-bugs

www.facebook.com/pages/Groove-Bugs/97560880917
www.headmovin.com
groove_bugs• Dvojac Groove Bugs čine Martyn Dox i Freaki, predvodnici jackin house zvuka u Hrvatskoj, A pokrenuli su i Headmovin kolektiv koji okuplja DJ-e i producente sa sličnim glazbenim usmjerenjima. Osim u Hrvatskoj, surađivali su i s mnogim DJ-evima i producentima na međunarodnoj sceni, na produkciji ili na zajedničkim gažama. Njihova izdanja mogu se pronaći na labelima Pin Up Rec. , Funkfield Rec., Sniff Your Ears Rec., GrooveShop Rec., Chuny Traxx Rec. i Mighty Perverts, a odnedavno je na Narona Radiju krenula i njihova emisija Kinky Groove u kojoj prezentiraju jackin kroz rane mixeve te kroz razgovore sa svjetskim predvodnicima jackin house scene. Uz sve navedeno, trenutno spremaju drugi po redu Delta Fest koji će u dolini Neretve i ove godine ponuditi najveći jackin house događaj u Hrvatskoj

HAGEE
(South Soul | Zagreb, HR)
www.myspace.com/djhagee
www.youtube.com/hageezg
www.soundcloud.com/hagee
www.facebook.com/hageezg
hagee• Hagee se s elektronskom glazbom susreće u ranom djetinjstvu slušajući Kraftwerk, Depeche Mode, The Prodigy… U srednjoj školi počinje izlaziti na elektronske evente te nedugo nakon toga s par prijatelja pokreće Garage Team koji su kroz Acceleration evente pokušali probuditi elektronsku scenu u Karlovcu. 2008. svira na programu Beat Svega u organizaciji Lokalne Elektroničke Defenzive te iste godine ulazi u Crobot Crew u kojem kao punopravni član organizira te svira na njihovim programima. Tako je svirao s imenima kao što su Boris Divider, Jackal & Hyde, The Advent, DJ Godfather, Dynamik Bass System, Aux 88… Lani se razilazi s ekipom Crobot Crewa te započinje rad na vlastitom programu pod nazivom South Soul koji promovira manje poznate house DJ-eve.

SENNO
(Headmovin | Zagreb, HR)
www.myspace.com/sennozg
www.soundcloud.com/senno
www.facebook.com/pages/Senno-headmovin/335183820997
www.headmovin.com
senno• Senno je elektronsku glazbu ‘skužio’ s 13 godina te je počeo sa slušanjem techna i trance-a, a kasnije prelazi na “lakše” oblike kao što su house i lounge. Njegovo ozbiljnije bavljenje glazbom je pričekalo nekih desetak godina, te 2007. kupuje playere i počinje pomalo mixati. Od samih početaka pušta jackin house koji je prožet hip-hopom, jazzom i soulom a u novije doba je provučen i kroz d’n’b te acid. Također je jedan od pokretaća Headmovin kolektiva u kojemu zajedno s kolegama prezentira ovaj zanimljiv, te za naše područje, premalo zastupljen glazbeni pravac. Prošle godine je svirao na Delta Festu, a osim toga je zabavljao publiku po klubovima u Zagrebu, Splitu, N. Marofu itd.
A za kraj ovog Music Infa napisat ćemo koju i o samoj vrszi glazbe koja vas na ovom događaju očekuje.

JACK IN THA HOUSE ili JACKIN-HOUSE zvuk je mješavina: /electronic /soul / groove / disco / boogiewoogie / house /funk/soul / deephouse /acid /techno/ jazz – ritmova.

Otkačeni zvuk koji se još uvijek penje po svojoj popularnosti, i to sve više i više. Zanimljivost je u njemu što u vrlo pozitivnoj dinamici i zvuku možete doživjeti tranzicije različitih stilova pozitivnog karaktera dok plešete na plesnom podiju. Zvuk je šaren i moderan, sexy, tako je namjenjen mlađim generacijama koji se žele upustiti u romantičnu ljubavnu avanturu zvuka i njime emocionalno zavesti partnera ili partnericu. Što još reći… nije uvjet za propustiti! Obavezno poslušati! A najbolje na Body groovinu!

. . S E E . Y O U . O N . T H E . D A N C E . F L O O R . .
■■ JUST . MAKE . A . MOVE . AND . FEEL . THE . BODY . GROOVE ■■
**********************************************************
Trend [portal] i Trend Radio vas nagrađuju. Dijelimo vam 5 upada na event Body Groovin. Petorica najbržih čitatelja koja točno odgovori na nagradno pitanje dobivaju ulaznicu za party .

Pitanje glasi:
S KOJIM TIM- om DJ HAGEE POČINJE SVOJU GLAZBENU KARIJERU?

Pitanje je lako, ako ste pročitali članak – znat ćete odgovor! A ako ne, skrolajte gore i pročitajte ponovo! Svoje odgovore šaljite na na e-mail : ulaznice@trend.com.hr .
Ne zaboravite svoje podatke: ime, prezime , godina rođenja, i vaš broj telefona za kontakt.
Ekipa, sretno! Vidimo se na Body groovin-u, a čitamo se ponovo u sljedećem Music Infu!

piše: Luka Sertić a.k.a. UMINAL

Ostali članci: