jelic_gademz

  • March 29, 2011
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – Predstavnici navijačke skupine „Gademz” sastali su se jučer s karlovačkim gradonačelnikom Damirom Jelićem, te mu predali 2.500 potpisa građana koji traže smjenu Stjepana Turkovića s mjesta predsjednika nogometnog kluba Karlovac. Podsjetimo, do napetosti u Klubu je došlo nakon odlaska trenera prve momčadi Igora Pamića.

„Gademzi” su naglasili kako niti jedna politička opcija ne stoji iza njihovog djelovanja, već stoji isključivo ljubav prema nogometu i karlovačkom klubu, te su zamolili gradonačelnika da se uključi u rješavanje problema u njihovu voljenom klubu.

Gradonačelnik Jelić je istaknuo kako mu je žao što je došlo do takve situacije i do loših međuljudskih odnosa u klubu, te obećao da će se uključiti u rješavanje problema u NK Karlovac, jer, kako je ustvrdio, ne može niti smije ignorirati 2. 500 ljudi koji su izrekli svoje mišljenje potpisavši se na peticiju. Iako gradonačelnik nije dao konkretna obećanja, istaknuo je kako ne može ostati u sjeni na molbu navijača Karlovca.