HDZ_press_3

KARLOVAC – Rezultate na jučerašnjim izborima komentirali su danas predstavnici najačih stranaka i koalicija. Prema prvim reakcijama, svi su zadovoljni postignutim rezultatima.

Predsjednik gradskog odbora HDZ-a Damir Jelić komentirajući jučerašnje izbore u Karlovcu prvo je zahvalio svim Karlovčanima i Karlovčankama što su izašli na izbore, jer je, kako je kazao, 23,6 posto ljudi koji su glasali jučer dobar postotak izlaska na izbore. U HDZ-u su, naglasio je Jelić, zadovoljni rezultatima koje su postigli na izborima.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/izbori_1.mp3}

Damir Jelić je izbore komentirao i kao gradonačelnik grada Karlovca, kazavši da bi ovako dobar dijalog između političkih stranaka, kao što je bio tijekom ovih izbora, trebao biti na svim izborima.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/izbori_3.mp3}

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/izbori_press_HDZ_SDP/*{/rokbox}

Predsjednik karlovačke organizacije SDP-a Josip Benčić je također zadovoljan rezultatima koje je njegova stranka postigla na jučerašnjim izborima. Za razliku od posljednjih izbora, kaže Benčić, jučer su osvojili više glasova.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/izbori_2.mp3}

Rezultatima izbora zadovolnji su i kandidati s liste Domagoja Švegara, koji su se na jučerašnjim izborima po prvi puta pojavili u javnosti. Kako su priopćili, zahvaljuju građanima Novog centra koji su im ukazali povjerenje i dali glas njihovoj nezavisnoj listi. Misle da je rezultat koji su postigli dobar, posebice uzme li se u obzir da su osvojili najveći broj glasova među političkim opcijama koje su samostalno izašle na izbore u gradskoj četvrti Novi centar.

“Švegarovci” poručuju kako će se boriti za ostvarivanje programskih ciljeva i podržat će sve projekte drugih političkih opcija koje drže kvalitetnima.