KABA

Sjećanje na Čavleka – nogometnu legendu

KARLOVAC – Navršilo se deset godina od smrti karlovačke nogometne legende Branka Čavlovića – Čavleka. Njegov grob danas je ukrašen cvijećem i zapaljenim svijećama, a pohodili su ga predsjednik i tajnik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković i Zorislav Srebtrić, čelnici Nogomatnog saveza karlovačke županije, predstavnici NK Karlovca, sin pokojnog Čavleka Aco, brojni prijatelji i novinari.

Stjepan Benić, i sam nekada nogometaš ali i učenik legendarnog Čavleka kazao je kako unatoč godinama koje prolaze, sjećanje na Čavleka nikada neće proći.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/cavlek_1.mp3}

Branko Čavlović Čavlek odgojio je generacije vrsnih nogometaša koji su karijeru stekli kako u klubovima bivše države tako i u svijeu. Vlatko Marković, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, pamti Čavleka najprije kao čovjeka, a potom i nogometaša.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/cavlek_2.mp3}

Čavlekov grob, kao i grobove mnogih poznatih karlovačkih nogometaša, obilazit će svake godine sportski prijatelji tih velikana, rečeno je po završetku današnjeg obilaska groba Branka Čavlovića – Čavleka.

cavlek1