KABA

U nedjelju ponovo ogledi malih rukometaša

KARLOVAC – U nedjelju se nastavlja drugi dio 11. Otvorenog prvenstva Hrvatske u mini i super mini rukometu kojemu je Karlovac domaćin. Natjecanje organizira Rukometna škola Karlovac i Hrvatski rukometni savez pod visokim pokroviteljstvima predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića i predsjednice Vlade Jadranke Kosor.

Na parkete triju karlovački sportskih dvorana – Mladosti na Rakovcu te pri osnovnim školama Grabrik i Dragojla Jarnjević u nedjelju će od 9 sati mini rukomet igrati 128 ekipa dječaka i djevojčica rođenih 2000. godine. Odigrat će 320 utakmica, najavio je Miloš Đanković uime organizatora.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/rukomet_1.mp3}

Petnaest rukometnih sastava konkurira za osvajanje jednog od prva tri mjesta, a među njima su i karlovački predstavnici. Podsjetimo da su prošle nedjelje mali karlovački rukometaši osvojili prvo mjesto, dok su djevojčice bile devete. To je solidan uspjeh za mlade karlovačke rukometne snage, ocijenio je Miloš Đanković.

Natjecanja u nedjelju počinju u 9 sati, svečano otvorenje predviđeno je između 13:30 i 14:30 sati a proglašenje najboljih i zatvaranje prvenstva poslije 19 sati. U cjelokupnu organizaciju uključeno je 180 volontera.

Ples