karlovacko

KARLOVAC – Karlovačko pivo osvojilo je zlatnu medalju na međunarodnom natjecanju u kvaliteti Monde Selection u Bruxellesu. Karlovačko je sudjelovalo na ovogodišnjem World Selection natjecanju i nagrađeno je zlatnom medaljom u kategoriji lager piva.

‘Iznimno smo ponosni što je naše Karlovačko pivo osvojilo takvu prestižnu nagradu i to je veliko priznanje za gotovo 400 zaposlenika koji rade u Karlovačkoj pivovari. Karlovačko je najbolji predstavnik ove kompanije. Ponosni smo na sve što Karlovačko predstavlja – bogatu tradiciju, vrhunsku kvalitetu i najbolja iskustva koja pruža svojim potrošačima”, izjavio je tom prigodom predsjednik uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher. Ceremonija dodjele nagrade Monde Selection održat će se u Bruxellesu 23. i 24. svibnja 2011. godine.

Ova nagrada još je jedna potvrda kvalitete Karlovačkog piva. Godine 2004. četiri piva iz portfelja Karlovačke pivovare nagrađena su zlatnom medaljom za kvalitetu dok je 2005. godine Karlovačko osvojilo tzv. „pivskog Oscara” na međunarodnom natjecanju ”The Brewing Industry International Awards”.

Monde Selection, Međunarodni institut za ocjenjivanje kvalitete (International Institute for Quality Selections) razvio je prije gotovo 50 godina jedinstvenu praksu za testiranje i analizu proizvoda iz svih krajeva svijeta kako bi im dodijelio međunarodno priznatu nagradu za kvalitetu.