KABA

Audicija za mjuzikl u srijedu u Dugoj Resi

KARLOVAC – Pučko otvoreno učilište Duga Resa u suradnji s međunarodnim kazalištem „The CornerstoneArts” iz Dallasa u SAD-u organizira jedan od najpoznatijih svjetskih mjuzikala – raskošni biblijsko-povijesni mjuzikl „Josip i čudesne boje njegovih snova” redatelja Richarda Monteza.

Mjuzikl će biti postavljen u kino dvorani u Dugoj Resi u periodu od 11. do 14. svibnja i bit će izveden 7 puta. Audicija za predstavu bit će održana u srijedu, 20. travnja u 17 sati u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa, na Trgu Sv. Jurja 3. Nakon odabira članova mjuzikla bit će održavane probe sve do 11. svibnja kada započinju izvedbe za škole, vrtiće i građanstvo.

Josip i čudesne boje njegovih snova jedan je od najpoznatijih mjuzikala svih vremena, zasigurno i zato što je glazbu napisao Andrew Lloyd Webber, jedan od najuglednijih skladatelja ovog žanra, a tekst Tim Rice (poznat po scenariju za Disneyev animirani film „Kralj Lavova”). Na Broadwayu je do sada izveden čak 749 puta, a međunarodno kazalište CornerstoneArts, u režiji poznatog redatelja Richarda Monteza, uspješno ga izvodi u preko dvadesetak zemalja diljem svijeta.

Josip i čudesne boje njegovih snova biblijska je priča ispričana na vrlo neobičan način – „kričavim” bojama šarenih glazbenih stilova: slikovito, šarmantno, duhovito, toplo, romantično, bezbrižno, nostalgično i zabavno!
Istinita povijesna radnja zaogrnuta je u čak 200 atraktivnih kostima.

Na audiciju se mogu prijaviti djeca i odrasli zainteresirani za pjevanje, ples, glumu, ili rad na sceni, starosti od 5 do 45 godina. Informacije na tel. 844-252 ili u tajništvu Učilišta, radnim danom od 8 do15 sati.