KABA

U nedjelju 18. prvosvibanjska biciklijada

KARLOVAC – Teritorijalni ured u Karlovačkoj županiji Saveza samostalnih sindikata Hrvatske uz 1. svibnja, Međunarodni praznik rada, organizira tradicionalnu biciklijadu. Bit će to njezino 18.- to održavanje. Prvosvibanjska biciklijada rekreativna je manifestacija u kojoj sudjeluju biciklisti svih dobnih skupina s područja Karlovca, Ozlja i Duge Rese. Jedinstvena je to i najveća manifestacija takve vrste u Hrvatskoj.

To je najavio teritorijalni povjerenik sindikata Nikola Badovinac na tiskovnoj konferenciji na kojoj su obznanjeni detalji biciklijade.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/biciklijada_1.mp3}

Sudionici biciklijade iz Duge Rese kreću u 9 sati ispred tamošnje robne kuće, dok će Ozljani i Karlovčani startati od 10 sati. Očekuje se više od dvije tisuće biciklista svih uzrasta, a generalni sponzor, Karlovačka banka, pripremila je 2.200 majica za svakog sudionika. Od Karlovca do krajnjeg cilja Grduna i natrag vozit će se oko 25 kilometara, naravno rekreacijskim stilom i uz pratnju prometne policije.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/biciklijada_2.mp3}

Karlovačka banka i ove je godine generalni sponzor biciklijade. To je akcija koju treba podržati i zbog činjenice da su većina od sudionika komitetnti domicilne banke, kazao je Marijan Bakić iz službe za odnose sa javnošću ove novčarske kuće.

A na Grdunu gdje je tradicionalno druženje bit će prigodan program, hrana i piće ali i nagrade za sve sudionike. Organizator će, uz ostalo, podijeliti pet nagradnih bicikala.

bicikli

Ples