KABA

Europski tjedan: “Živjeti s parkom” u Vrbanićevom perivoju

KARLOVAC – U okviru obilježavanja Europskog tjedna, Savjet za europske integracije Karlovačke županije danas je štand s promidžbenim materijalom postavio na tržnici u Karlovcu, i to od 8 do 10 sati.Tamo građani mogu saznati sve što ih zanima o Europskoj uniji i pristupu Hrvatske u njezinu zajednicu.

Od 11 sati, u sklopu obilježavanja Europskog tjedna Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Karlovačke županije “Natura viva”, i uz partnerstvo Grada Karlovca i Karlovačke županije danas i sutra organizira manifestaciju pod nazivom “Živjeti s parkom”, s ciljem oživljavanja karlovačkih parkova. Dvodnevni program ove manifestacije odvijat će se u Vrbanićevom perivoju gdje će se održati niz skupova i edukativnih radionica, na temu zaštite prirode.

Središnji događaj bit će održan danas kada će u dvorani hotela “Korana-Srakovčić” biti organiziran stručni skup na kojem će uz brojne stručnjake iz područja zaštite okoliša sudjelovati i veleposlanici Španjolske i Slovenije u Hrvatskoj.

Od 18 sati u Kino- klubu Gimnazije Karlovac počinje vikend njemačkog filma.

Ples