KABA

Učenici Šumarske škole traže osvjetljenje Arboretuma

KARLOVAC – Šumarska i drvodjeljska škola Karlovac započela je s kampanjom za uvođenje rasvjete u Školski arboretum. Kampanja za osvjetljenje najpoznatijeg karlovačkog Arboretuma odvija se u sklopu projekta „U Europu sa svjetlom”, a podržala ju je i međunarodna organizacija za obrazovanje i suradnju British Council, ispričala je jedna od voditeljica projekta Nevenka Bončić.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/arboretum_1.mp3}

Imedika

Kampanju osvjetljavanja Arboretuma podržale su karlovačke ekološke udruge, Turistička zajednica, Hrvatske šume i Policijska uprava karlovačka, a kampanja će u srijedu i četvrtak biti predstavljena na karlovačkim ulicama, gdje će učenici dijeliti letke, te upoznati građane s njihovom akcijom osvjetljenja Arboretuma. Suvoditeljica u projektu Mirna Korkut napomenula je kako je ova akcija stara već deset godina, te će ponovo, baš kao i prije deset godina, biti predstavljena na Državnoj smotri „Projekt građanin”.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/arboretum_2.mp3}

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/sumarska_skola/*{/rokbox}

Svi oni koji žele da se u karlovački Arboretum postavi javna rasvjeta mogu od danas potpisati peticiju, koja je organizirana u prostoru Šumarske i drvodjeljske škole.

Ples