e-rhythm_unit-1

Leeks // DirtyBeatz

Iz ranog punk-rock glazbenog backgrounda s prvim izlascima na partije počinje slušati techno, trance i ostale 4/4 elektronske srodnike. Nakon potpunog zasićenja technom, početkom 2007. otkriva čari drum’n’bass i jungle zvuka koji postaju njegova najdraža okupacija, a pomalo i opsesija.


Leeks_DirtyBeatz


Iste godine nastupa kao DJ na Confusion-ovom Nu-Comers night-u, osniva dnb bend Overbears te počinje raditi dnb stvari vlastite produkcije, kao što su Overbears projekti (netlabel izdanja na The Factory i Darkland recordings) s kolegama Damirom i Kulom, te razne stilove od atmosferičnog liquid-a do žešćeg techy-neuro zvuka na samostalnim projektima pod imenom (Brat) Leeks. Poslije nekoliko Overbears live dnb svirki pridružuje se kolegama iz Collective Sounds-a te organiziraju nekoliko manjih serija i individualnih partija u Zagrebu i Selcu. Na ljeto 2008. upoznaje Pro-a i pridružuje se DirtyBeatz Crew-u koji su na domaćoj sceni od njenih samih početaka.

Od 2008. pa do danas imao je čast puštati mjuzu s velikanima dnb scene kao što su: Danny Wheeler, Brookes Brothers, Wikluh Sky, Rahmanee, Greg Packer, Benny Page, Furney, Tayla, Shimon, Jenna G, te mnogi drugi umjetnici i ekipe iz Hrvatske i okolnih zemalja.

Leeks_DirtyBeatz1
Ovo su linkovi na kojima možete dobiti dodatne informacije o LEEKS-u:

www.dirtybeatzcrew.com
www.myspace.com/leeksdnb
www.myspace.com/overbears
www.soundcloud.com/brat-leeks

A Leeks nam ove subote gostuje u našoj Trend radijskoj emisiji NEMA SPAVANJA od 23:00 h do 01:00 h . Slušat ćete nevjerojatno dobar DJ set session show up naravno pod režijom moje malenkosti.