Festival ekstremnih sportova i dobre glazbe ponovo osvaja Slunj

SLUNJ – Tijekom vikenda koji je pred nama, Slunj će po peti puta živjeti u znaku adrenalina, zabave i mnogo dobre glazbe. Danas, naime, ondje započinje trodnevni festival glazbe i ekstremnih sportova „RastRaft”, koji će do nedjelje ugostiti glazbenike, sportaše i posjetitelje iz cijele Europe.

Ovaj festival iz godine u godinu poprima sve šire razmjere.

Tako njegov sportski dio i ove godine sadržava sva četiri atraktivna ekstremna sporta kao i lani; rafting, paintball, free climbing i dirt jump, u kojima će snage odmjeriti nekoliko stotina sportaša iz cijele Europe, a po prvi puta u ponudi festivala su i dva nova ekstremna sporta. To su bike trials, koji je najteža disciplina brdskog biciklizma, i slackline, kao moderna varijanta hodanja po užetu koju smo nekada gledali u cirkusima.

Osim sportske tu je i bogata glazbena ponuda, pa će osim fanova rock i elektro glazbe, na svoje doći i ljubitelji dub-a i reggae-a. Nastupit će čak 30-ak domaćih i stranih izvođača. Večeras tako, između ostalih, na rock stageu nastupa Zabranjeno pušenje, a sutra Pips, Chips i Videoclips.

I ove godine za posjetitelje je organizirano kampiranje.

Cijena ulaznice koja vrijedi za oba dana festivala u pretprodaji se mogla kupiti po cijeni od 175 kuna, a danas na dan početka festivala cijena iznosi 200 kuna. Jednodnevnu ulaznicu možete kupiti po cijeni od 100 kuna.