KABA

Ugostitelji ponovo oduševili!

KARLOVAC – Osma Gastro izložba na kojoj su svoju bogatu ugostiteljsku ponudu predstavili vlasnici i djelatnici deset restorana okupljenih u Cehu ugostitelja i turističkih djelatnika pri Obrtničkoj komori Karlovačke županije u potpunosti je uspjela. To je sinoć potvrđeno u restoranu „Zrinski“ Doma Hrvatske vojske u kojemu je nekoliko stotina posjetitelja uživalo u biranim jelima i zavidnoj ponudi kvalitetnih vina.

Bogatu i raznovrsnu ponudu predstavili su restorani DP i Zeleni kut iz Zvečaja, Gradina iz Josipdola, Žganjer iz Jaškova, Marko iz Rakovice te karlovački restorani i gostionice Vinski, Tempo, Lovački rog, Kvaka i Zrinski. Pored ugositelja s područja Karlovačke županije, i ovoga puta, u skladu s višegodišnjom tradicijom, predstavili su se Ceh ugostitelja Šibensko-kninske županije te Sekcija za gostinstvo in turizem Območne obrtne zbornice Črnomelj iz susjedne Republike Slovenije. Svoje štandove imali su i Prva proizvodna zadruga žena „Božur“, Trgovačko-ugostiteljska škola, Karlovačka pivovara, vinarske udruge Karlovačke županije te proizvođači meda i suvenira. Izložbu su, uz ostale, posjetili i predsjednik Obrtničke komore Zagreba Ivan Obad, karlovački župan Ivan Vučić, gradonačelnik Damir Jelić i drugi. Bili su u društvu predsjednika Obrtničke komore županije Darka Stankovića, tajnika Vlade Jelkovca i predsjednika Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Miru Prugovečkog.

Donosimo dojmove nekih – Ivan Obad, predsjednik Obrtničke komore grada Zagreba.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/obad_1.mp3}

Gregor Jevšček je na sinoćnjoj Gastro izložbi došao zajedno sa više djelatnika iz Turističke zajednice Črnomlja. I nije prvi puta na ovakvom susretu za kojega je imao samo riječi pohvale.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/jevscek_1.mp3}

Dodajmo da su su izlagači primili priznanja za sudjelovanje na 8. Gastro izložbi koje su uručili predsjednik i tajnik Obrtničke komore karlovačke županije Drako Stanković i Vlado Jelkovac i predsjednik Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Miro Prugovečki. Za dodatno dobro raspoloženje pobrinuli su se Tamburaski sastav Rečički sokoli i članovi KUD-a Sveta Margareta iz Velike Jelse.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/gast/*{/rokbox}