KABA

‘Josip i kričave boje njegovih snova’ u Dugoj Resi

DUGA RESA – Pučko otvoreno učilište Duga Resa u suradnji s međunarodnim kazalištem Cornerstone Arts, večeras i sutra, 13. i 14. svibnja organiziraju veliki glazbeno-plesni spektakl na pozornici dugoreške kinodvorane. ‘Joseph and the amazing technicolour dreamcoat’ jedan je od najpoznatijih mjuzikala svih vremena, za koji je glazbu napisao Andrew Loyd Weber – inače autor ‘Fantoma u operi’, mjuzikala ‘Mačke’, ‘Evita’, ‘Jesus Christ Superstar’… Tekst za mjuzikl je napisao Tim Rice, poznat po scenarijima za Disneyeve animirane filmove.

Neviđena scenografija i kostimografija, pjevanje uživo i odlične plesne koreografije, veliki pjevačko-plesno-glumački ansambl i odlična glazbena priča prema poznatoj biblijskoj temi. U kinodvorani možete vidjeti kolaž sjajnih mjuzikl hitova u raznim žanrovima – od diska do countryja, od tanga do regea.

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji u tajništvu Pučkog otvorenog učilišta u Dugoj Resi svakog radnog dana od 8 do 15 sati po cijeni od samo 35 kn, ili na dan predstave na blagajni kinodvorane.

Ples