K. Palajsa prvak Hrvatske u bodybuildingu

KARLOVAC – Karlovčanin Krunoslav Palajsa od subote je prvak Hrvatske u body buildingu u kategoriji Clasic 1,85. Za neuke, riječ je o oblikovanju tijela a vježbač mora biti barem metar i 85 cm visok i ne teži od 99 kilograma. Upravo te „gabarite“ imao je Krunoslav.

Na pitanje otkada ima 1,90 cm, ostaje zbunjen, pa mu pojašnjavam dodatnim pitanjem– zašto zbog te tjelesne visine nije igrao košrarku ili odbojku.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/palajsa_1.mp3}

Krunoslav trenira u Karlovcu u teretani Blue Gym koju vodi Goran Juratović. To je jedna od najboljih teretana u Hrvatskoj, smatra prvak Hrvatske koji za svoga trenera ima samo riječi hvale.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/palajsa_2.mp3}

Baviti se bodybildingom znači i poseban način života. Jede se i pije posebno – ima li mjesta za šunku i špek ili pak za gemišt i pivo.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/palasa_3.mp3}

Ipak, priznaje Kruno da će s lakoćom izjesti i kilogram janjetine, ali samo u posebnim prilikama. A kako se na spravama gubi tekućina, priznaje kako tada pije samo vodu. Kaže također da je uoči ovoga natjecanja imao 97,1 kilogram, a danas važe 108 kg. Objašnjava kako je do natjecanja zbog treniranja tijelo dehidriralo, a nakon ogleda, kile same od sebe dolaze. Skinuti ih treba upravo u teretani, poručuje mladi Pajalsa i napominje kako u Blue Gym dolaze i žene – da ostanu u formi!

palajsa_2