KABA

Karlovačka maturijada – jedina u Hrvatskoj prošla bez incidenata!

KARLOVAC – Karlovački maturanti jučer su doista bili na ponos svome gradu. Upravo je njihova maturijada jedina u cijeloj zemlji prošla bez incidenata. U dobrom raspoloženju proslavili su kraj svog srednjoškolskog obrazovanja, ali i kraj jednog životnog razdoblja. Bio im je ovo svakako odličan uvod u ono što ih tek očekuje.

Dobro raspoloženje moglo se osjetiti tijekom cijelog događaja. Nakon povorke kroz centar grada, maturanti su u 19:30 došli na ŠRC Korana gdje su malo odmorili uz pjesmu i zagrljaje. Sreća i ponos doista su se mogli vidjeti na njihovim licima.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/maturijada2011/*{/rokbox}

U šatoru ih je na početku zabavljala grupa ‘Bolja vremena’, a poslije 10 sati zabavu je u svoje ruke preuzela Maja Šuput. Ona je u dva navrata dovodila maturante u ekstazu i pjevala, osim svojih pjesama, sve one koje su ove mlade ljude u jučerašnjem danu taknule u srce. ‘Noćas se rastaju prijatelji’ pjevali su iz duše. Za neke je ovo možda bio i kraj međusobnog druženja, ali bez obzira na sve dijelit će jedno i jedinstveno sjećanje, sjećanje na svoju maturijadu.

Ples