pleter_3

KARLOVAC – Karlovac će sljedećeg petka, 27. svibnja, ponovo biti domaćin glazbenom festivalu „Hrvatski pleter”, jedinom festivalu domoljubnih pjesama u Hrvatskoj.

Ovaj glazbeni spektakl bit će održan u Domu OS „Zrinski”, a izravan prijenos festivala moći ćete pratiti na programu Hrvatske televizije i Hrvatskog radija. Festival je organiziran uoči Dana oružanih snaga Hrvatske vojske, a za njegovu organizaciju zadužena je Zadruga branitelja Studium, koja je lani, nakon stanke od punih deset godina, „uskrsnula” ovu manifestaciju.

Za razliku od prošlogodišnjeg, revijalnog izdanja festivala, ovogodišnji „Pleter” bit će natjecateljskog karaktera, a tko će se sve natjecati, ispričao je jedan od organizatora Žarko Delač, koji gledateljima i slušateljima obećaje jedan od kvalitetnu glazbenu priredbu.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/pleter_1.mp3}

Ulaznice za koncert su potpuno besplatne, a građanima Karlovca, ali i svima ostalima koji žele doći poslušati domoljubne pjesme, poklanja ih Grad Karlovac.

Na raspolaganju će biti oko 500 ulaznica, a kako doći do njih objasnila je glasnogovornica gradske uprave Andreja Barberić.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/pleter_2.mp3}

Zanimljivo je da će Karlovac domaćin ovog festivala biti i sljedećih pet godina.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/pleter/*{/rokbox}