jakov_5

KARLOVAC – Karlovac je sinoć bio jak kao Jakov. Na koncertu pod nazivom „Njima na dar“ i u čast Jakova Rubida, dječaka koji je postao simbol borbe protiv malignih bolesti i koji bi jučer imao 14. rođendan, Karlovčani su još jednom pokazali humanost.

Naime, samo od kupljenih ulaznica prikupljeno je gotovo 27 tisuća kuna za udrugu Jak kao Jakov, koja je sinoćnjim koncertom započela svoj humanitarni rad. Na koncertu koji je posvećen djeci koja boluju od malignih bolesti i njihovim obiteljima nastupili su Tomislav Bralić i Klapa Intrade, te karlovačke skupine Fortitudo, Corona i Klapa Furešti.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/jakov_koncert/*{/rokbox}

Prije i nakon koncerta Karlovčani su mogli kupiti majice s natpisom ”Jak kao Jakov”, kao i radove njegovih prijatelja iz osnovne škole Švarča. Organizatori napominju kako je ovo samo početak rada udruge Jak kao Jakov, koja nastavlja humanitarni rad organiziranjem koncerata i sportskih natjecanja.

Svi oni koji žele pomoći radu udruge “Jak kao Jakov” novčana sredstva mogu donirati na donacijski žiro račun 2402006-1100596215.