KABA

“Studio 23” uspješan na ovogodišnjem ESDU WORLD MASTERSU

POREČ, KARLOVAC – Plesni centar “Studio 23” i ove je godine nastupio na Svjetskom plesnom natjecanju ESDU WORLD MASTERS 2011, koje je održano od 18. do 22. svibnja u Poreču. Na natjecanju je nastupilo oko četiri i pol tisuće plesača iz 28 država.

Studio 23 predstavljale su tri grupe: Jazz 2, Jazz 1 i Dječji ansambl s ukupno 38 plesača u 10 plesnih koreografija, u kategorijama pojedinaca, parova i grupa i u dobnim kategoijama djece, juniora i seniora. Za ove zahtjevne nastupe plesače “Studia 23” ove su godine pripremile koreografinje Sanja Tek i Ivana Rumenović.

Najbolji rezultat na Svjetskom natjecanju ove godine je osvojeno prvo mjesto u kategoriji seniora, a osvojila ga je grupa Jazz 1 s koreografijom “Metalne balerine” Ivane Rumenović i drugo mjesto u kategoriji juniora s koreografijom “Zaboravljene igračke” Sanje Tek.

Inače, plesni centar “Studio 23” ove godine puni i obilježava 23 godine rada. Godišnja produkcija bit će 17. lipnja u dvorani Doma OS RH “Zrinski”, a na njoj će nastupiti sve grupe kako bi karlovačkoj javnosti predstavile svoj rad tijekom sezone 2010/2011.

omicron