korana

KARLOVAC – Udruga Eko Pan poziva građane koje zanima ekologija da se uključe u njihov projekt „Upravljanje i zaštita karlovačkih rijeka”. Radi se o projektu kojega Eko Pan provodi u partnerstvu s karlovačkom gradskom upravom, a financiraju ga zajednički Europska unija i Grad Karlovac.

Cilj projekta je sastavljanje održive i provedive Strategije o upravljanju i zaštiti karlovačkih rijeka, ali i prvenstveno pokretanje širokog promišljanja o našim rijekama, kako među strukom i predstavnicima odgovornih institucija i tvrtki, tako i među građanima.

Zato iz Eko Pana pozivaju građane da se svojim prijedlozima i razmišljanjima uključe u projekt i to ispunjavanjem ankete, koja se po kućanstvima s područja Karlovca provodi od ovog tjedna pa sve do kraja mjeseca lipnja, kao i pisanim prijedlozima koji se mogu ostaviti u jednoj od Panovih „Zelenih škrinja”, a nalaze se u paviljonu Katzler, Gradskoj knjižnici „Ivan Goran Kovačić” te u referadi Veleučilišta.

Svoje ideje o tome kakve rijeke i koje sadržaje na njima želimo možete predložiti i pozivom na Panov telefon 614 063, a možete sudjelovati i u jednoj od četiri radne skupine projekta.