Goveđi gulaš

Sastojci:

1 kg govedine
4 žlice ulja
200 g luka
2 češnja češnjaka
100 g mrkve
20 g slanine
60 g korijena celera
60 g korijena peršina
lovorov list
1 žličica crvene mljevene paprike
2 žlice začina za divljač 
100 ml vina

Opis:


Govedinu narežite na kockice i popecite na ulju. Meso izvadite, a na istoj masnoći propirjajte sitno narezan luk i češnjak.
Nakon toga dodajte na kockice narezanu mrkvu, slaninu, celer i peršin.
Kad povrće omekša, vratite meso i dodajte lovorov list, crvenu papriku i Vegetu Twist divljač.
Pirjajte uz dolijevanje vode dok meso ne omekša. Pred kraj dodajte vino. .

Napomena:

Ovo možete i zamrznuti
Zamrzavanje: Gulaš ohladite, podijelite na obroke, zapakirajte i zamrznite.
Odmrzavanje: Preko noći ostavite ga u hladnjaku, a zatim lagano zagrijavajte u posudi s malo vode.
Trajnost: 60 do 90 dana.