music_info_11

 

IZLAZI NOVI ALBUM RED HOT CHILI PEPERSA 

 

Ekipa iz Kalifonije , slavni i poznati dečki iz benda RED HOT CHILI PEPPERS – najavili su izlaz novoga albuma koji će se pojaviti 29. kolovoza, a predstavit će se singlom THE ADVENTURES OF RAINDANCE MAGGIE. 

Novi album zvat će se I’M WITH YOU. Taj studijski album prvi je nakon “Stadium Arcadium” iz 2006. bez gitarista Johna Frusciantea kojeg je zamijenio Josh Klinghoffer. Prvi takav izašao je 1995., kada je na “One Hot Minute” Frusciantea zamijenio Dave Navarro. Producirao ga je njihov dugogodišnji suradnik Rick Rubin. 

 

Smashing pumpkins – Oceania i lista pjesama 

Smashing Pumpinks predstavili su naslove pjesama s novog, devetog po redu albuma OCEANIA, koji će biti objavljen tijekom ove godine. 
Frontman banda, Billy Corgan, suglasio se sa fanovima da se ne brinu i da nemaju ništa protiv objave pjesama na svom Twitter profilu.
Pjesme su nastale u sklopu projekta “Teargarden By Kaleidyscope” koji datira iz 2009. i nada se da će pjesme na albumu “Oceania” dobro funkcionirati skupa.

 

Popis pjesama:

Pale Horse
Panopticon
The Chimera
Four Winds Chime
Glissandra
Inkless
My Love Is Winter
Special K
Pinwheels
Oceania
Violet Rays
Quasa

 

Rage Against Maschine i rodjendansko iznenađenje 

 

Krajem srpnja nastupaju u rodnom Los Angelesu na festivalu “L.A. Rising” (zajedno s Muse, Rise Against, Lauryn Hill itd), ali najavili su i da za svoj 20. rođendan spremaju ‘Veliko iznenađenje’. 

Nadajmo se da će biti to nastavak staro/novog Rejđa uz izlazak nekog kvalitetnog novog albuma. S velikim iščekivanjem očekujem i sam nešto takvog. 
A gitarist Tom Morello krajem kolovoza izdat će svoj treći album pod pseudonimom The Nightwatchman, a zvat će se “World Wide Rebel Songs”. 
… Eto, svašta-nešto novog u glazbi. Čitajte nas i dalje svakoga tjedna i budite u tijeku događanja na svjetskoj glazbenoj sceni!