KABA

Odličan vikend dugoreških taekwondoista

DUGA RESA – Zadnji vikend prije ljetnih praznika članovi taekwondo kluba Duga Resa su iskoristili maksimalno. Već u petak u dvorani O.Š. Vladimir Nazor održano je polaganje za žute pojaseve 8. kup, koje je ocjenjivao ovlašteni ispitivač Nikola Car 7.DAN, a svi koji su pristupili polaganju uspiješno su i položili.

Imedika

A u Karlovcu su u petak i subotu na dvodnevnom seminaru za više školske i crne pojaseve kojeg je vodio Koreanac GRAND MASTER Lee Kwang Bae 9.DAN, sudjelovali Nikola Car, Luka Matuzić, Robert Lauš i Patrik Krtić. Najviše članova taekwondo kluba Duga Resa nastupilo je u subotu na demonstraciji koju su izveli na gradskom kupalištu povodom Eko akcije i 15. jubileja KPA Vodomar, dok se u Senju 5 predstavnika Kluba borilo za medalje.

Na natjecanju za kadete pod nazivom “Senjski vitezovi” u konkurenciji od 214 natjecatelja iz 24 kluba i 2 zemlje, članovi TKD kluba Duga Resa su ostvarili odlične rezultate osvojivši 4 zlatne medalje i 2 pehara. Pehar za najboljeg borca natjecanja dobio je Matija Brcković koji je bio 1. u kategoriji mlađih kadeta do 43 kg, a prva mjesta i zlatne medalje osvojili su i Tin Katić, Dominik Fudurić, Leo Katić, dok je jedina ženska predstavnica Ivona Vuković izgubila i ostala bez plasmana. Sa 4 zlatne medalje taekwondo klub Duga Resa je zauzeo i 2.mjesto u ekipnom plasmanu.

Ples