KABA

Uspješni Taekwondo borci Karlovca

SENJ – Četvero mlađih kadeta Taekwondo kluba Karlovac sudjelovalo je na 12. memorijalnom kadetskom turniru „Senjski vitezovi 2011″. Osvojili su po jednu zlatnu, srebrnu i brončanu medalju.

Prvo mjesto u kategoriji do 47 kilograma osvojila je Dora Beronić kojoj je ovo sedma zlatna medalja u proljetnom dijelu natjecateljske sezone. Drugo mjesto osvojio je Andrej Lekić u kategoriji do 30 kilograma koji je nakon dvije uvjerljive pobjede zaustavljen u finalu. U polufinalnoj borbi u kategoriji do 27 kilograma zaustavljen je najbolji karlovački mlađi kadet Hrvoje Grčič, što mu je ovoga puta dostajalo za treće mjesto i brončanu medalju. Bez plasmana, ali u dobroj borbi naročito u prvoj rundi, ostao je Leon Krajačić.

BISTRA – U novootvorenoj taekwondo dvorani TKD kluba Bistra održan je pozivni prijateljski susret klubova na kojemu je Taekwondo klub Karlovac nastupio sa sedam mlađih boraca. Između 10 klubova zauzeli su drugo mjesto.

Prvo mjesto kod djevojčica osvojila je Sara Mišljenović ( do 33 kg) a kod dječaka Mario Bezjak ( do 33 kg). Drugo mjesto osvojili su Martina Epet (do 24 kg) i Andrej Tuškan (do 18 kg), a treća Mihovil Šavor Radičević, Sandro Tuškan i Lora Protulipac.

bistra_2