foto_robot

ŠIBENIK, OGULIN – U cijeloj Hrvatskoj već sedmi dan traje potraga za 17-godišnjom Antonijom Bilić, koja je nestala još prošlog utorka kod Drniša.

Kako je objavila Policijska uprava Šibensko-kninska, operativnim radom je utvrđeno da je nestala maloljetnica Antonia Bilić na dan udaljenja u Drnišu na Čikolskom mostu stopirajući ušla u teretno vozilo – „šleper” s plavom ceradom i bijelom kabinom, a na osnovu prikupljenih saznanja i zapažanja građana došli su do osobnog opisa vozača tog teretnoga vozila – „šlepera”, temeljem čega je napravljen foto robot.

Iz policije pozivaju sve građane da u slučaju bilo kakvih korisnih saznanja o identitetu osobe koja fizički odgovara crtežu, odmah jave u najbližu policijsku postaju ili nazovu broj 192.

Osobni opis: muškarac starosti oko 35 godina, crne kratke kose (malo zalizane), blijede puti, tankih usana (najvjerojatnije mu fali 3. zub na gornjoj vilici), izduljenog i koštunjavog lica, upalih očiju, pojačanih obrva sa kvrgavim nosom.

Najkonkretniji tragovi zasad su signal Antonijina mobitela, koji je lociran kraj Ogulina, i svjedočenje susjeda koji ju je u utorak ujutro vidio kako stopira i ulazi u kamion. Policijski istražitelji pregledavaju snimke nadzornih kamera s benzinskih crpki i naplatnih kućica uz cestu, u nadi da će uočiti nestalu djevojku ili vozača u čiji kamion je ušla.