KABA

Na karlovački skup podrške za Antoniju Bilić došlo svega nekoliko građana

KARLOVAC – Nakon što je jučer u Luci Rijeka uhićen, te potom nakon ispitivanja ipak pušten na slobodu Ogulinac, koji je zbog svoje sličnosti s objavljenim foto-robotom i podudarnosti u vezi boje kamiona koje vozi, prijavljen policiji u vezi nestanka 17-godišnje Antonije Bilić iz Drniša, u cijeloj Hrvatskoj danas je organizirana akcija podrške obitelji nestale Antonije.

Akcija je organizirana preko društvene mreže Facebook, na kojoj je otvorena stranica s fotografijama nesretne Drnišanke, a stranica broji već više od 26 tisuća članova. Skupovi podrške organizirani su u svim većim gradovima u Hrvatskoj, tako i u Karlovcu, a građani koji žele pružiti podršku pozvani su da dođu i pomognu u lijepljenju slika nestale Antonije Bilić.

Na karlovačkom Korzu okupilo se svega nekoliko građana, a na koji način planiraju pomoći da se potraga za Antonijom završi brzo i sretno, ispričao je organizator karlovačke akcije Tomislav Tkalac.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/antonija_1.mp3}

Novac za 500-ak plakata koliko će ih danas biti polijepljeno po Karlovcu i okolici prikupili su sami građani koji su se organizirali putem Facebooka, a svi koji na bilo koji način žele pomoći mogu se javiti Antonijinim sestrama na broj telefona 095 86 00 777.