Davor Ostojić

Davor Ostojić, zagrebački je glazbeni producent, DJ i kreativac. Objavio je dva albuma za glazbenu etiketu Home Made Electronica, koja su dobila izvrsne kritike glazbene javnosti. Izlazak u širu javnost dogodio se krajem 2009. godine kada objavljuje singl “Transitional objects” na američkoj etiketi Matrix Records Detroit za koju glazbu objavljuju odabrani artisti tipa Claude Young, Morgan Geist, Daniel Bell, Kenny Larkin i drugi. Ploča dobiva izvrsne kritike medija, uključujući i njemačkog časopisa De:bug kao i DJ-eva, pa tako Jack De Marseille odabire singl za top 10 ploča u 2009. godini. Japanski website Electronic Directory također uvrštava ploču u izbor top 10 ploča godine, a Josh Wink je redovito vrti u svojim DJ setovima, kao i Patrice Scott, Kirk Degiorgio i drugi – od deephouse do techno i dubstep DJ-a.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/davor/*{/rokbox}Od 2008 godine vodi vlastitu underground produkcijsku i izdavačku kuću Freefloating Music u čijoj režiji je objavljena CD kompilacija Freefloating Moving na kojoj gostuju domaći glazbenici Examine, Jolka, Goran Andlar, Brighton i Zoran Relić.

Objavljuje autorske uratke te remikseve za glazbene lejbele iz Engleske, Njemačke, Španjolske i Amerike, te producira glazbu za brandove uključujući Pumu i Red Bull.

Prvi put kao DJ nastupio je u Rimu 2004. te od tada aktivno nastupa kao DJ u klubovima i na festivalima.

Polaznik je Red Bull Music Academy u Rimu.

 

Ova subota (18.06.) posvećena je Davoru u našoj emisiji NEMA SPAVANJA koja kreće nakon HOUSE WARMP UP-a, u 23:00h. Kroz emisiju o Davoru i  njegovoj mjuzi vodit će vas UMINAL! Čujemo se u 16. u 23!