KABA

LEDfest danas na Starom gradu Dubovcu

KARLOVAC – U sklopu festivala elektroničke glazbe i video izričaja LED fest koji još tri dana traje u Karlovcu, danas je na Starom gradu Dubovcu do 18 sati radionica VJ-inga i mapiranja. Voditelji radionice su Nikola Martinis i Franjo Maltar iz varaždinskog VJ kolektiva FnF5. Ovaj se kolektiv bavi izradom modularnih video instalacija, mapiranjem elemenata instalacija te izradom i puštanjem 3D animacija, tj. vizualizacija. Sudionici će moći naučiti osnove VJ-anja i izrade mapiranih video projekcija.

Imedika

Prva glazbena večer LEDfesta počinje večeras od 22h, također na Starom gradu Dubovcu, gdje će se predstaviti nekoliko audio-vizualnih umjetnika.

Predstavit će se Scaneone, audio-vizualni umjetnik i DJ iz Velike Britanije te Billain, uspješni drum & bass producenta iz Bosne i Hercegovine. Warmup će raditi karlovački resident LED DJ-evi: Dots, Kodin i Naos. Očekujte večer plesne elektroničke “bass” glazbe i jedinstveni vizualni doživljaj – trodimenzionalnu video instalaciju “Kubik” koju su izradili VJ-evi varaždinskog kolektiva “FnF5”.


Ples