policija_svjetlo

SLUNJ – Crni niz tragičnih događaja koji su tijekom vikenda potresli područje Karlovačke županije, nastavljen je, nažalost, i danas, kada se oko 13.20 sati dogodila prometna nesreća u mjestu Pavlovac u blizini Slunja, gdje su se na državnoj cesti D1 sudarila dva automobila. Prema prvim informacijama koje smo dobili od policije, u nesreći ima smrtno stradalih osoba, a promet na D1, na dionici Krnjak-Slunj, do daljnjega je u prekidu. Izlaskom na teren policija je ustanovila da su u nesreći sudjelovala dva osobna vozila, jedno karlovačkih, a drugo zagrebačkih registracijskih oznaka. U sudaru su poginule tri osobe, potvrdila nam je glasnogovornica PU karlovačke Andreja Lenard.

Podsjetimo, samo tijekom vikenda na tragičan način živote je izgubilo čak troje ljudi u Karlovcu, Dugoj Resi i Ogulinu. U subotu ujutro u prometnoj je nesreći u Ladvenjaku smrtno stradao 14-godišnjak vozeći se na neregistriranom mopedu bez položene dozvole, a istoga dana nešto prije podneva u Dugoj Resi na otvorenoj pruzi došlo je do naleta vlaka na 77-godišnjaka, koji je prelazio prugu, a koji je nekoliko sati nakon nesreće izgubio bitku za život.

Treća tragedija dogodila se jučer na jezeru Sabljaci kod Ogulina, gdje je oko 17 sati 27-godišnja žena iz Delnica, navodno neplivačica, iz za sada nepoznatog razloga pala iz gumenog čamca i utopila se u jezeru.