policija_linija

SLUNJ – Stravična nesreća kod Slunja dobila je još jednu žrtvu. 74-godišnji Zagrepčanin, vozač koji je skrivio nesreću, preminuo je u prostorijama Opće bolnice Karlovac.

Nakon završenog očevida, policija je objavila da je do nesreće došlo kada je 74-godišnjak svojom Škodom Feliciom prešao na suprotni kolnički trak i prednjim dijelom vozila udario u prednji dio Opel Corse karlovačkih registracijskih oznaka, kojime je iz suprotnog smjera upravljao 40-godišnjak iz Slunja. Vozač Opel Corse, kao i 51-godišnjakinja i 10-godišnje dijete iz Slunja koji su se nalazili s njime u vozilu, preminuli su na licu mjesta.

Putnici u vozilu karlovačkih registracijskih oznaka, petogodišnje i devetogodišnje dijete iz Vrbovca, zadobili su teške tjelesne ozljede opasne po život, te su zadržani na liječenju, kao i njihova majka 36-godišnjakinja, iako je zadobila lakše tjelesne ozljede.

Zbog vršenja očevida u vremenu od 13.10 do 16.18 sati promet državnom cestom D1, bio je u prekidu i odvijao se zaobilaznim pravcem.

Očevidom je rukovodio istražni sudac Županijskog suda u Karlovcu, u nazočnosti županijskog državnog odvjetnika. Slijedi kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja okolnosti nastanka prometne nesreće, javili su iz policije.