hotel_korana

KARLOVAC – Ususret drugoj dražbi za kupnju hotela “Korana” koja je zakazana za sutra, karlovački gradonačelnik Damir Jelić ponovio je poruku potencijalnim investitorima, koju je prvi puta odaslao još u ožujku ove godine.

Poruka glasi da će, ukoliko zainteresirani investitori imaju nečasne namjere, Grad Karlovac konzervirati prostor Hotela Korana.

„ Hotel Korana je trenutno najveće ruglo našeg grada, ali isto tako i ogroman potencijal u razvoju grada Karlovca. Uz podršku svih građanki i građana grada Karlovca šaljem poruku zainteresiranim investitorima da će Grad Karlovac dati 100%-nu podršku onima koji žele projekt Hotela Korana razvijati u duhu održivog razvoja i na zadovoljstvo šire javnosti. Ukoliko postoje investitori koji imaju drugačije namjere kao preprodaju Hotela Korana ili zamrzavanje projekta, odgovorno tvrdim da će Grad Karlovac poduzeti sve aktivnosti kako bi prostor Hotela Korana pretvorio u još jednu predivnu zelenu površinu u gradu Karlovcu” – poručio je Jelić potencijalnim kupcima hotela.

Hoće li hotel “Korana” sutra dobiti novog vlasnika, znat će se nakon dražbe koja je zakazana za točno u podne. Hotel će sutra biti ponuđen po početnoj cijeni od 10,8 milijuna kuna, a danas je posljednji dan za uplatu jamčevine, koju za sada nitko nije uplatio.