dani_piva1

KARLOVAC – Jelena Rozga, Tony Cetinski, Neno Belan, Jole, Jasmin Stavros i Maja Šuput – to su izvođači koji će ove godine nastupiti na 25. Danima piva u Karlovcu. Najpoznatija karlovačka manifestacija bit će održana od 27. kolovoza do 3. rujna, a kako je najavljeno na današnjoj konferenciji za novinare organizatori su u pregovorima s još jednom velikom estradnom zvijezdom. O kome se radi nisu željeli otkriti.

No, kao i svake godine Dani piva bit će otvoreni velikom povorkom, koju će ove godine režirati jedan od najpoznatijih hrvatskih redatelja Krešo Dolenčić. Dolazak Dolenčića na Dane piva najavio je gradonačelnik Damir Jelić.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/danipiva_1.mp3}

Kao što je već ranije najavljeno, ove godine će za jubilarne Dane piva biti spravljeno posebno festivalsko pivo. Pivo će biti proizvedeno u Karlovačkoj pivovari u Karlovcu, a bit će nešto skuplje od ostalih piva na manifestaciji, pojasnio je predsjednik Uprave Pivovare Alexander Gerschbacher.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/danipiva_2.mp3}

dani_piva2

Pivovara je ove godine organizirala i besplatan prijevoz u gradu, na području županije, ali i do Zagreba, kako vozači koji su pili pivo ne bi vozili pod utjecajem alkohola.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/danhipiva_3.mp3}

Ove godine Dani piva dobivaju i novi vizualni identitet. Na jednom mjestu spojena je tradicija s likom Zlatke s modernim dizajnom broja 25, za 25. Dane piva, u obliku pivske krigle.