KABA

Vrhunac karlovačke koncertne simfonije sinoć na Dubovcu!

KARLOVAC – Veličanstvenim koncertom karlovačkog Big Banda pod dirigentskom palicom mladog Roberta Pajića, sinoć je Starom gradu Dubovcu vraćen stari sjaj. Melodije jazza i swinga podsjetile su na večeri kakve su se nekada odvijale u ovom interijeru. Upravo je to i bio cilj ovog trećeg po redu koncerta održanog povodom 432. rođendana našeg grada, rekao nam je Robert Pajić koji je svoj sastav od 21-og člana uvježbavao punih mjesec dana za ovaj nastup.

Oduševljenje ovim mladim ljudima pokazalo je mnoštvo koje je do zadnjeg mjesta popunilo ”Dubovac”, a da koncert nije bio besplatan sigurno bi se tražila karta više, budući da je atrij bio popunjen do posljednjeg mjesta, a i ispred ulaza čekalo je više desetaka ljudi.

U koncertu kojije trajao 2,5 sata Big Bend je izveo mnoštvo veselih i zabavnih skladbi poput „Stardust”, „Pennysylvania”, „In The Mood”, uz koje su neki i zaplesali. Zagrijavanje je krenulo uz jazz kvartet Four Others, nakon njih zasvirao je karlovački Dixieland Band i na kraju su se vi okupili u Big Band.

Imedika

Gošća večeri, Zdravka Katić, svojim je glasom dodatno začinila cijelu večer za koju su posjetitelji imali samo riječi hvale.

Na pitanje koliko je očekivao, a koliko dobio od koncerta, osNivač ovog benda i ujedno glavni dirigent te klarinist Robert Pajić, odgovorio je: ”Očekivao sam 100 posto, a dobio sam 120 posto”.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/big_ben_dangrada/*{/rokbox}

Mladi Karlovčani primjer su konstruktivno usmjerenih mladih ljudima kojima treba dati još više medijskog prostora kao i financija kako bi svojim svježim idejama pridonijeli napretku grada Karlovca.

Ples