KABA

DJ ZERO

 

DJ ZERO

 

Jan Kinčl, poznatiji kao ZERO, zagrebački je DJ i producent i vlasnik nezavisne etikete elektronske glazbe – BONDAGE. Od prvog DJ nastupa 2000. godine do danas, prošlo je preko deset godina tijekom kojih je Zero nastupio uz većinu ključnih ljudi svjetske techno scene. Imao je česte nastupe u skoro svim bitnim klubovima u Hrvatskoj, gostovanja na radio emisijama, petogodišnju rezidenciju u jednom od najboljih klubova za elektronsku glazbu – Booogaloo Club ( bivši OTV dom ), a nastupao je na velikim festivalima i eventima unutar države i izvan – Stars Festival u Istri i Hartera festival u Rijeci, neki su od njih.

2007. pokrenuo je label Bondage, u svrhu stvaranja platforme za izdavanje glazbe i okupljanja istomišljenika pod zajednički nazivnik. Bondage dosad ima 12 izdanja s izvođačima kao što su Cortechs, Dfndr, Kibz, Marko Nastić, Shell, Aneuria, Shuma, dektend, Blurix, Liquid Level, MarkUs, Davor Tosović, FM i naravno – Zero.

Najnoviji pothvat je otvaranje nešto drugačijeg labela pod nazivom Atonal. Atonal je kolaborativna ideja i projekt zamišljen 2009. s partnerom Dfndr – om koji je polovica Speed Progress projekta iz Subotice. Dosad su izašla 3 izdanja, a sljedeće se planira za ožujak 2011.

A prije nekoliko dana u sklopu LED festivala, ZERO se našao i u Karlovcu. Sudjelovao je u programu za DJ-e i producente, koje je i sam vodio. Riječ je o radionicama “Digitalnog DJ-inga” i “Otvaranje Labela”. Kako su prošle radionice, skočite do naše arhive rubrike E- Rhythm Unit i pročitajte članak (intervju) s DJ-em DotSom, organizatorom LED festa koji dobro opisuje kako je Jan Kinčl Zero Vodio raspravu i što se sve tamo radilo.

Kontakt :
Jan Kinčl
Lukšić 81/a
10 000 Zagreb
mob: +385 91 3303909
skype: zero.bondage
www.bondage-rec.com

Ove subote subote za vas dragi slušatelji Trend Radia i za one koji žele više obrazovanja o dobrom movingu u elektronskoj glazbi , poslušajte u emisiji NEMA SPAVANJA DJ ZERO mix koji kreće u 23:00 pa do 01:00. Slušat ćete malo više plesni ritam Techna.


{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/zero/*{/rokbox}

Ples