zaba_1

KARLOVAC – Predsjednik Obrtničke komore Karlovačke županije Darko Stanković i direktor obiteljskog, osobnog i poduzetničkog bankarstva Zagrebačke banke za regiju Zagrebački prsten Jozo Čakalić potpisali su Ugovor o poslovnoj suradnji.

Tim Ugovorom Zagrebačka banka obrtnicima s područja županije osigurat će posebne, povoljnije kreditne uuvjete za financiranje obrtnih sredstava.. To znači da će obrtnici imati dostupnije i povoljnije uvjete za kratkoročne kredite za financiranje povremenih potreba u obrtnim sredstvima te dugoročnih zajmova za financiranje trajnih obrtnih sredstava, a oboje uz nižu kamatnu stopu. Povoljnije će će biti i naknade za obradu kreditnih zahtjeva, kazao je Jozo Čakalić ističući kako je Zagrebačka banka prepoznala obrtnike kao važne partnere.

 {denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/kredit_1.mp3}

Potpisivanje ovog ugovora logičan je slijed poslovne suradnje između obrnika i banke pa iz nje proizlazi i projekt pod nazivom „Obrtnik i partner” na razini Hrvatske obrtničke komore i Zagrebačke banke te još nekoliko subjekata, kazao je Darko Stanković, predsjednik Obrtničke komore Karlovačke županije.

 {denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/kredit_2.mp3}

Na području Karlovačke županije registrano je 2.200 obrtnika sa oko četiri tisuće uposlenika, a ohrabruje činjenica da je u posljednje vrijeme zaustavljen trend zatvaranja obrta, zaključio je Stanković.

zaba_2